Buckler Boots is opgericht in 1997 in Schotland. Het concept van Buckler Boots is voortgekomen uit de tekortkomingen in veiligheidsschoenen van die tijd: loslatende zolen, oncomfortabele schoenen, schoenen waarin men koude voeten kreeg etc. Met deze gegevens en vanuit de slogan “Body and Sole Together Forever”® is het concept verder uitgebouwd. Met de unieke garantie dat de zool nooit los komt van het bovenwerk van de schoen heeft Buckler Boots gestaag marktaandeel veroverd.

Wanneer u het Over Buckler Boots | Buckler Boots B.V. of Over Buckler Boots | Buckler Boots B.V. logo op schoeisel ziet staan kunt u ervan uitgaan dat u te maken heeft met één van Europa’s meest gerenommeerde merken op het gebied van werkschoenen en werklaarzen; géén concessies, maar totale focus op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Buckler Boots blijft ontwikkelen en innoveren op alle gebieden, zowel duurzaamheid als design.

In 2007 stak Buckler Boots over naar het Europese vasteland en startte een vestiging in Nederland in samenwerking met een Nederlands familiebedrijf. Anno 2019 handelt Buckler Boots in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland en wordt vertegenwoordigt door 10 account- en salesmanagers en onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via een netwerk van circa 1800 dealers.